over ons

Hoe is Better Twogether eigenlijk ontstaan?

31 juli 2021 was onze grote dag!
Onlangs stapten wij, Pieter en Elaine, in het huwelijksbootje. Spreekwoordelijk dan, want in het echt zijn wij getrouwd midden in de sferen van een idyllisch kasteel in het zuiden. Hier hebben we alles helemaal zelf geregeld, van de kandelaars en tapijten tot de trouwstoelen en servetten. En dat is ook precies waar het allemaal begon…

Na een lange zoektocht naar dé perfecte plek om elkaar het ja-woord te geven, kwamen we bij onze uiteindelijke trouwlocatie uit. Het sprak ons met name aan om deze dag zó vorm te geven dat het echt ‘Pieter en Elaine’ zou uitstralen.
De meeste locaties hebben prachtige concepten, maar dit betekent vaak ook dat er weinig aan te passen is naar eigen wens. Daarom namen  we het heft in eigen hand op ons sprookjesachtige kasteelterrein!

Alleen kwam vervolgens al snel de vraag: ‘Waar halen we al het meubilair en de accessoires in hemelsnaam vandaan?’.
In het noorden waren er meer dan genoeg huuropties voor feestelijke benodigdheden, maar in het zuiden viel dit erg tegen. We besloten daarom om alle spullen zelf aan te schaffen. Waarop Pieter vervolgens mogelijkheden zag en al snel zei: ‘Nu we zoveel spullen hebben, waarom starten we ons eigen huurconcept dan niet?!’.
Better Twogether was geboren.

En hoe mooi is dat?! Van het regelen van onze eigen bruiloft die onze persoonlijkheid uitstraalde tot een concept dat er voor kan zorgen dat jouw dag ook écht jouw dag wordt. Of dit nu een bruiloft of een ander gelegenheid betreft. Daar worden wij gelukkig van! 

Vanaf de eerste gast die aankomt, tot de laatste dans van de avond; wij gunnen jullie samen jullie eigen, unieke en onvergetelijke dag.

Ben je op zoek naar de spullen voor jouw droombruiloft?

Bekijk onze verhuurpagina met alle producten netjes gesorteerd per categorie!